Bedrijfsprofiel Plastikor

Plastikor Nederland is gespecialiseerd in de vervaardiging van ringbanden, etuis, offertemappen, luxe mappen, verpleegmappen, showtassen, l-etuis, u-etuis, badges, zelfklevende hoeken en zelfklevende etuis Wij leveren deze artikelen in alle maten en uitvoeringen. Van standaard producten tot zeer speciaal werk.

AFNEMERS: Onze klanten zijn bedrijven, instellingen, gemeenten, ziekenhuizen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. De productie vindt plaats in een recent gebouwd pand (waarbij van tevoren is nagedacht over een vloeiende productiestroom) aan de Ambachtstraat in De Lutte.

AANTALLEN: Wij kunnen leveren in kleine maar ook grote oplagen: Etuis, showtassen, ticketomslagen, kofferlabels, etuis voor polikaart, zelfklevende hoeken en zelfklevende etuis en vele andere etuis vanaf 100 stuks tot aan vele honderdduizenden stuks. Onze volautomaten zijn ingericht op een flexibele en snelle omstelling, zodat een gunstige prijsstelling mogelijk is. Ringbanden van 100 stuks tot aantallen van 10.000 stuks per serie kunnen wij aan. Door de speciaal voor ons aangepaste ringbanden automaten is flexibiliteit mogelijk. Bedrukken in foliedruk en zeefdruk is mogelijk.

PLASTIKOR LEVERT ALLEEN KWALITEITSPRODUCTEN. Wij laten ons niet verleiden om te rommelen met de kwaliteit als de prijs in het geding is. Als productie bedrijf weten wij als geen ander wat het gevolg hiervan is: een ontevreden klant met een slappe ringband waarmee een presentatie in duigen valt of een etui wat te snel uitscheurt.

INNOVATIEF: Wij helpen U met Uw zoektocht naar oplossingen bij een nieuwe opdracht. U, de klant komt dan met een wens en wij proberen, met als steun onze know-how en ervaring, daar op in te spelen. Wij geven advies, maken eventueel een ontwerp en zorgen voor een goede vervaardiging en afwerking. Waarbij we natuurlijk volop gebruik maken van de moderne machines die we in huis hebben.

FLEXIBEL: Plastikor is een kleine organisatie, dat betekent dat we flexibel zijn en mede daarom snel kunnen werken. Of het nu om een simpel ringbandje gaat of een handgemaakte map met allerlei toeters en bellen, wij kunnen het leveren.

Copyright © 2019
Plastikor Nederland b.v. | Ambachtstraat 14 | 7587 BW De Lutte | Nederland | Tel. +31 (0)541-740004 | info@plastikor.eu
Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW en franco boven € 450,--
Onder de € 450,-- rekenen wij € 5,- verzendkosten als u per ideal betaalt, wenst u achteraf te betalen dan rekenen wij een toeslag van € 5,-
Wijzigingen en zet-, typ- en/of programmeerfouten voorbehouden.